Program

11:05 - 11:20

CONTENT THAT DELIVERS

Vorbim despre conversion prin content de calitate și alți demoni online. Cum creezi conținut care vinde și cum mergi cu brandul tău dincolo de awareness, către conversii care să se reflecte în business.

Vlad Petreanu, Journalist & Blogger, petreanu.ro

11:20 - 11:35

GOING BEYOND VIRAL

E tot mai greu de anticipat ce va deveni viral și ce nu, dar știm deja ca podcastul e in trend, iar comedia este cea care se răspândește cel mai rapid în social media. Aflăm cum gândești conținutul, de la sketch-uri de comedie la filme de lung metraj. Si mai ales, cum faci un podcast sa devină interactiv.

Matei Dima, Content Creator, BRomania

11:35 - 11:55

IMPLEMENT THIS!

De la ideea creativă la implementare este un drum lung, presărat cu multe capcane, dar și cu oportunități care nu par evidente la prima vedere. Care sunt pașii care trebuie urmați pentru ca ideile bune să se transpună în rezultate cu impact pozitiv în business.

Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Romania

11:55 - 12:10

CONTENT THAT DELIVERS

Despre conversion prin content de calitate și alți demoni online. Cum creezi conținut care vinde și cum mergi cu brandul tău dincolo de awareness, către conversii care să se reflecte în business.

Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager, Porsche România

12:10 - 12:30

GET THE REAL STORY

Provocarea storytelling-ului pentru branduri, într-o piață tot mai aglomerată, în care războiul pentru atenție este tot mai înverșunat, iar consumatorii fug de publicitatea "clasică". Cum creezi povești care atrag oamenii către brandul tău.

Ana Morodan, Antreprenor online

12:30 - 12:45

GREAT INSIGHTS FROM SUCCESSFUL CAMPAIGNS

Creatorii celor mai creative campanii care au cucerit social media în ultima perioadă vin să vorbească despre ce să faci și mai ales ce să nu faci atunci când dai frîu liber creativității pe rețelele sociale. Cum să înveți din succesul și, mai ales, din greșelile altora.

Anamaria Băjan, Executive Director Marketing & PR, Caroli Foods Group

12:45 - 13:00

CHANNEL YOUR BRAND

Facebook, YouTube, Instagram sau TikTok: care este canalul potrivit pentru brandul tău? Cum produci conținut dedicat pentru canalele unde se află audiența pe care o vizezi și cum alegi mixul relevant de social media.

Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing şi Comunicare, Banca Transilvania

13:00 - 13:15

THE CREATIVE MINDSET

Creatori de conținut din diverse domenii și industrii creative dezvăluie detalii despre procesul de creație, despre cum găsesc ideile și cum le identifică pe cele cu cel mai mare potențial de implementare. Cum gândește un creator de conținut?

Diana Cosmin, Lifestyle Journalist, finesociety.ro

13:15 - 13:30

NEW APP, WHO DIS?

Care sunt cele mai noi rețele sociale pe val și creatorii de conținut care contează în acest nou peisaj social media. Tips & tricks pentru campanii și idei de conținut adaptate noului val de consumatori.

Cristina Stănciulescu, Journalist, cristinastanciulescu.ro