28 Ianuarie 2021

LIVE STREAMING FACEBOOK @BIZ

Zile
0
-18
-8
Ore
-1
-5
Min
-3
-2
Sec
-3
-7

DE CE SĂ PARTICIPI

Vei beneficia de know-how despre ce fel de conținut trebuie folosit, cum poți folosi Instagram și Youtube pentru brandul tău, ce fel de imagini și de filme trebuie să faci, cum sa gândești povestea pentru compania și brandul tău.

Primește reminder!

AUDIENȚĂ

Evenimentul se adresează specialiștilor din marketing și comunicare din companii și din agențiile, dar și bloggerilor, influencerilor și antreprenorilor. Publicul online este format din persoane cu poziții cheie, care vor să afle ce pot aduce nou propriei companii.

Programul Conferinței

SPEAKERI

Specialiști în marketing și unii dintre cei mai influenți oameni din online și comunicare, oameni din agenții și companii recunoscute, te așteaptă să participi la o experiență de învățare completată. Vei face networking cu supereroii care creaza povești în toate domeniile.

Biografie speakeri

The Power of Content

Am devenit toți creatori de conținut, dar nu tot conținutul este valoros. Iar pentru branduri, problema conținutului de calitate este mai actuală decât oricând. Invitații Content Creators Conference vor vorbi despre cum creezi conținut relevant de brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient.

Echipa Biz

SPEAKERI

Organizator

Proud Partners

Connectivity Partner

Partner

Cu Sprijinul

Parteneri media